Skillnad mellan versioner av "Vallkärratorn 2:57"

Från Bevaringsprogram
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 6: Rad 6:
 
<!-- Information -->
 
<!-- Information -->
 
|adress          =  
 
|adress          =  
|byggnadsår      = 1910-talet
+
|byggnadsår      = 1931 uppgift ägare
 
|funktion        = Bostadshus
 
|funktion        = Bostadshus
 
|Kulturhistorisk värdering = Är med och bygger upp kulturhistoriskt värdefull miljö
 
|Kulturhistorisk värdering = Är med och bygger upp kulturhistoriskt värdefull miljö

Nuvarande version från 20 mars 2019 kl. 13.11

Vallkärratorn 2:57
VKT257.JPG
Bostadshuset
Information
Byggnadsår1931 uppgift ägare
FunktionBostadshus
Kulturhistorisk värderingÄr med och bygger upp kulturhistoriskt värdefull miljö

Byggnaden utgör en del av Stångbys tidigaste utbyggnadsfas som genomfördes efter att stationen uppförts 1901. Byggnad i två plan uppförd på gråmålad sockel med fasad i rött tegel. Utbytta vitmålade träfönster och dörr. Rullskift ovan ett flertal fönster. Profilerad takfot och sadeltak med eternittäckning. Skorsten i rött tegel.

Personliga verktyg
Namnrymder

Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda